You are here
24 karátos kaviár és csokoládéból készült Oscar-szobrok Gasztro 

24 karátos kaviár és csokoládéból készült Oscar-szobrok

Limitált kiadású, Los Angeles inspirálta pezsgővel és 24 karátos fogással ünnepelnek a sztárok az Oscar-gálán. Ezenfelül hétezer mini csokoládéból készült Oscar-szoborral és több mint kétezer macaronnal várják a híres-neves vendégeket.
Az Oscar-gála pezsgője idén is a Piper-Heidsieck lesz: limitált kiadású magnum palackjait a filmvilág aranykorának építészete ihlette. A ragyogó pálmamotívumot Los Angeles art deco épületei inspirálták, köztük a Crest Theatre, a Pantages vagy a Wiltern építészete. Az üveget a 90. Oscar alkalmából egy gravírozott felirat is díszíti.

A Piper legnépszerűbb pezsgője, a Cuvée Brut kíséri majd Wolfgang Puck, a gála sztárséfjének fogásait, köztük a jégbár kínálatát a

24 karátos arannyal díszített kaviár parfétól 

a királyrákon és a homáron keresztül az amerikai fésűkagylóig. Emellett puffasztott fekete rizsen tálalt miyazaki wagyu marha, fűszeres padlizsánnal és lime-szeletekkel ízesített taco, téli szarvasgomba tésztával és sajttal, illetve házi készítésű, spenótos campanelle tészta angol borsóval, hagymával és sült paradicsommal kerül majd a tányérokra.

Ami a desszerteket illeti,2550 macaronnal, 7 000 mini csokoládé Oscar-szoborral, licsis, rózsás és málnás gyümölcstortával és egy különlegességgel nyűgözik le a vendégeket.

Az Oscar-gálát március 4-én, vasárnap éjjel rendezik meg a Dolby Színházban.

 
Forrás: Origo

További Hírek:

Leave a Comment