You are here
Befejeződtek az atacamai földönkívüli lény DNS vizsgálatai Érdekességek 

Befejeződtek az atacamai földönkívüli lény DNS vizsgálatai

Tizenöt éve találták a különös leletet, ami nem holmi csalás, tényleg egy valaha létezett lény mumifikálódott maradványa. Öt véig vizsgálták a génjeit, és az eredmény megdöbbentő!

Ez a kis lény Ata, aki mindössze 15 cm hosszú és sok évvel ezelőtt találták különös körülmények között Atacamában. A lelet igazi, eredeti, mumifikálódott lényé. Évekig adták-vették a feketepiacon és legendák keringtek róla, de biztosat senki sem tudott megállapítani a hosszúkás koponyájú, tipikus ufonauta kinézetű csontvázról.

ufo-2

Ata teljesen ép, de nagyon picike. Vajon ekkora kis lények utaztak a Földre, hogy tanulmányozzanak minket? A találgatások végére most pont került, miután két kutatónak sikerült vizsgálataik végére érnie. Garry Nolan, a Stanford egyetem mikrobiológus-immunológusa, és kollegája, Attul Butté öt évig vizsgálgatták a leletet, és kijelentették, hogy a mítosz, miszerint a lény ufó vagy ember-ufó hibrid – HAMIS.

A genetikai vizsgálatok megállapították, hogy egy sokszorosan degeneratív génekkel rendelkező, nőnemű emberi magzat, ami nagyjából 40 éves. Azt nem tudni, hogy már a születése előtt is halott volt-e, de valószínű. A jegyei alapján egy chilei magzat, ami rendellenességei miatt törpén, koponya- és gerinc deformitással jött a világra – írja a Mirror.

Share Button

További Hírek:

Leave a Comment