You are here

Bemutatkozás

Bemutatkozás

A Simfalogic Corporation vállalat

elkötelezett támogatója az angol cégek, és az angol vállalkozások fejlődésének.

Ennek értelmében vállalatunk, létre hozta a Simfalogic.news elnevezésű online hírportálját, amely a napi angliai és nemzetközi politikai és gazdasági események, illetve az angol cégeket érintő pénzügyi, marketing, és egyéb üzleti hírek egyik hírközvetítő eszközének szánja. Idegen nyelvi fordításokat a Google Translate kezeli.

Ügyfeleink megfelelő tájékoztatása cégünk egyik vezérfonala, így a simfalogic.news hírújság is ennek közvetítésében játszik kulcsfontosságú szerepet.

Célunk, Küldetésünk:

Újságunk, elsősorban a Simfalogic Corporation szolgáltatásait igénybevevő ügyfeleknek szól. Azoknak az embereknek is, akik életüket, vállalkozásukat kezdik (ték)  el angliában, a szebb és jobb jövő építés lehetőségét meglátva. Ehhez szeretnénk mi céges szolgáltatásainkkal, és az angliai élettel, illetve az angol vállalkozásokat érintő angol és nemzetközi híreinkkel is támogatni őket eme törekvéseikben.

Nekik, a naponta és/vagy hetente frissülő, hiteles forrásokból származó híreinkkel, információinkkal igyekszünk hozzájárulni a mindennapi életük megkönnyítéséhez. Ennek egyik lényeges eleme, angliai vállakozásoknak a következő:

 

Médiaajánlatunk:

Share Button