You are here

Cégalapítás Angliában

Cégalapítás Angliában

Ahhoz, hogy önnek is legyen ilyen bemutatkozó oldala,

töltse ki az alábbi űrlapot itt: RIPORT

Riport- Űrlap

Jó napot kívánok, én Németh Andrea vagyok a cég ügyvezető igazgatója.
A Simfalogic Consulting Ltd-t
Cégünk 2015-ben kezdte tevékenységét
Angol Cégalapítással, Cégfelvásárlásokkal, Cégeladásokkal, Cégegyesítésekkel, Cégfejlesztésekkel, Cégtörléssel, és Székhely-szolgáltatással foglalkozunk.
Unit 14, Long Acres Park, Newchapel Road, Lingfield, Surrey RH7 6LE, United Kingdom
01403372912
07550141337
simfalogic@gmail.com
consulting@simfalogic.co.uk
https://angolcegalapitas.co.uk
Mindenkinek
Igen
Mi elköltöztünk magyarországról. Elegünk volt a folyamatosan változó adózási szabályokból és adó terhekből. Itt angliában kiszámítható az adózás, előre tervezheti egy vállalkozás a költségeit, kiadásait. Számunkra ez biztonságot, és tervezhető jövőt ad, így a megszerzett tudást és sokévnyi tapasztalatot adjuk tovább minden ügyfelünknek.

Cégünk, a Simfalogic Consulting Ltd Angol Cégalapítással, Cégfelvásárlásokkal, Cégeladásokkal, Cégegyesítésekkel, Cégfejlesztésekkel, Cégtörléssel, és Székhely-szolgáltatással foglalkozik.

A fentieken kívűl vállaljuk még az egyéni vállalkozások regisztrációját is, vagyis azt, hogy valaki Self Employed legyen angliában. Ehhez szükséges, hogy:

– Legyen lakcíme angliában
– Legalább 180 napot az Egyesült Királyság területén éljen és dolgozzon
– NI number szám
– Telefonszám

Cégünk a Simfalogic Corporation leányvállalata, amely könyveléssel és nemzetközi cégalapítással foglalkozik.

Vállalati tőkénk : Ł 25.000.- font
Biztosítási összegünk Ł 100.000.- fontra terjed ki.

Évente több mint 500 céget alapítunk, törlünk, vagy éppen valamilyen módosítást végzünk.

Általában az emberek adózási szempontból gondolnak a külföldi cégalapításra, mert itt angliában az adó 17%-ra fog csökkenni 2020.ig! Ez most jelenleg 19%.

A nyugdíj kérdése még az, amiért az angol cégalapítást érdemes átgondolni:

Jelenleg a minimum nyugdíj heti: Ł 115.- font, azaz több mint 40.000.- forint. Gondoljunk csak bele:

Egy magyar ember ma már otthon, a karosszékében ülve megalapíthatja angliai cégét. Ehhez elég ha ellátogat weboldalunkra, és kitölti az ott található űrlapot. Jó esetben már másnapra van egy angol cége!

Ez után már csak regisztrálnia kell a cégét (ezt megtesszük mi) arra, hogy alkalmazottat foglalkoztathasson új angol cége. (Paye regisztráció)

Ez után, bankszámlát kell nyitnia angliában, és már elkezdheti a havi fizetéseket utalni a bankszámlájára. Nem kell félnie senkinek sem, hogy a magyar adóhivatal ráteszi a kezét, hiszen itt lép életbe az az úniós szabály, vagyis a kettős adóztatásról szóló egyezmény. Tehát az itt szerzett jövedelmet nem lehet 2 x megadóztatni!

Ahhoz, hogy valaki az angol nyugdíjra jogosult legyen, legalább 10 ógynevezett: kvalifikációs évet kell igazolnia. Ez azt jelenti, hogy ha valaki minél elöbb alapít egy angol céget angliában, annál elöbb válik jogosulttá az angol nyugdíjra.

Ehhez természetesen pénzügyi tevékenységet is kell végeznie a cégnek, de az egy másik témakörbe tartozik most.

A lényeg, (hogy kicsit a számokról is említsek pár szót)

havonta legalább

Heti 21 órával számolva a jelenlegi minimum 7.5 fontos órabérrel:

Éves bruttó munkabér: Ł 8.190.-fontot kell kifizetnie a cégnek. Ehhez az összeghez a következő adótételeket kell számításba venni:

– Éves fizetendő tax: Ł 0.00.-

– Éves dolgozótól levont fizetendő NI járulék: Ł 3.12.-

– Éves dolgozó után fizetendő NI járulék: Ł 3.59.-

– Éves dolgozónak fizetendő nettó munkabér: Ł 8.186.88.-

– Havi bruttó munkabér: Ł 682.50.-

– Havi fizetendő tax: Ł 0.00.-

– Havi dolgozótól levont fizetendő NI járulék: Ł 0.26.-

– Havi dolgozó után fizetendő NI járulék: Ł 0.30.-

– Havi dolgozónak fizetendő nettó munkabér: Ł 682.24.-

– Összes havi bérrel kapcsolatos kiadás: Ł 682.80.-

Tehát a számokat elnézve ma már (2017-ben) már egy egyszeri Ł 682.80.- font fizetéssel el lehet indítani az angol nyugdíjrendszerbe való belépést. Amennyiben a cégnek nincsen még forgalma, vagy bevétele, akkor keressenek meg bennünket, és elmondjuk hogyan lehet ezt legálisan megoldani.

Összességében tehát hiába mondja a magyar kormány, hogy mennyire szép és jó a vállalkozások helyzete az országban, a statisztikáink ennek ellenkezőjét mutatják. Ugyanakkor a Brexit kérdésére is kitérnék pár szó erejéig.

A BREXIT véleményünk szerint az utolsó lehetőség arra, hogy az ember a saját jövőjét a kezébe vegye, és ha nem is tevékenykedik a cége, de legalább az EU-ból távozó Egyesült Királyságban lévő vállalkozással hagyja el a közös uniót. Ezzel mint egy “köteléket” biztosítva magának arra, hogy amint a kilépő britanniának sokkal jobb lehetőségei lesznek a nemzetközi kereskedelmi szerződések megkötését követően mint most, akkor már az “emelkedő hajó” fedélzetén tudhassa magát. Egy dolog biztos.

Anglia soha nem fogja hagyni magát:

– se az élet színvonalát,
– se a gazdaságát hátráltani.

Azért nézzünk mélyen a szívünkbe és gondoljunk csak bele: Senki sem akarja olyan országban a jövőjét építeni, amelyik országnak a vezetése csak a kormányközeli cégeknek kedvez.

Inkább olyan országban akarunk építkezni, ahol a törvények, és a vezetés sokkal nagyobb teret ad egy vállalkozásnak, mint európa egyes országaiban ez tapasztalhatjuk.

Ezért is mondjuk mindenkinek azt, hogy alapítson céget angliában! Ez már nálunk elérhető egyszeri l 120.- fontból!

(cca: 42.000.- forintból)

Számolunk csak utána. Ebben az évben hányszorosát fizette ki az ember feleslegesen? Mindenféle felesleges dologra? Mi azt valljuk, hogy inkább egy olyan dologra fizessünk ki kicsi pénzt, aminek a megtérülési rátája sokkal nagyobb, minthogy olyan dolgokért adjuk a pénzünket, amit esetleg már másnap meg is bánunk.

A Simfalogic Consulting segít abban, hogy ez az összeg ne haszontalan kifizetés legyen. Cégeinknek ingyenes hírdetési lehetőségeket, kedvező könyvelési csomagokat, és számtalan kiegészítő lehetőséget adunk ahhoz, hogy az induló vállalkozás hasznos legyen mind a tulajdonosának, mind a cég vezetésének.

Jöjjön, és konzultáljunk együtt az Ön cégalapításáról!

Sajnos riportunk végére értünk. Köszönjük, hogy itt volt velünk, és hogy ismertette velünk cége szolgáltatásait! Én köszönöm a lehetőséget!
Share Button