You are here
Melania Trump titkos viszonyt folytat szeretőjével? Érdekességek 

Melania Trump titkos viszonyt folytat szeretőjével?

Donald Trump és Melania Trump kapcsolata úgy tűnik, mintha nem teljesen jól műkdöne, ráadásul Trump állítólag a fiukkal zsarolja a First Lady-t.
Korábban már beszámoltunk róla, hogy Trump kapcsolata a feleségével úgy tűnik, mintha válságban lenne. Trump beiktatásakor felesége arca eltorzult, nemrég nem volt hajlandó megfogni Trump kezét, ráadásul csak a napokban költözött be a Fehér Házba.

Az írónő Monica Byrne egy titkos forrásra hivatkozva állítja, hogy Melania titkos viszonyt folytat szeretőjével, aki a New York-i Trump-toronyban található Tiffany’s ékszerüzlet biztonsági főnöke – állítólag ezért sem akart beköltözni a First Lady a Fehér Házba.

Trump a hírek szerint tud a viszonyról, de megegyezett feleségével, hogy nem válnak el a választások előtt, mert az csökkentené az esélyeit a megválasztásra, azonban ha nem választják meg, Melania beadhatja a válópapírokat.

A First Lady-t férje állítólag azzal fenyegeti, hogy elperli tőle fiukat, Barront. A Best megírta, hogy korábban már a Fehér Ház alkalmazottai is elárulták, hogy a pár aláírta a váláshoz szükséges papírokat, de végül nem nyújtották be.

Forrás: Blikk

Share Button

További Hírek:

Leave a Comment