You are here
Egy napos kirándulás Londonból: barangolás az őszi tájban = The New Forest National Park UK Utazás 

Egy napos kirándulás Londonból: barangolás az őszi tájban = The New Forest National Park

A ’The New Forest National Park’ egy igazán varázslatos hely Londontól hozzávetőleg 2 órányi vonatútra. Egy igazi őszi túrázó paradicsom, de a változatos tájnak köszönhetően igen sok megoldást kínál azoknak akik aktívan szeretik eltölteni a szabadidejüket.

Lehet itt gyalogosan járni az ösvényeket, biciklivel, vagy esetleg lóháton de a tenger közelsége miatt akár a vizisportokat is kipróbálhatjuk.
A terület hatalmas erdeiben igen változatos a növény és állatvilág, sőt alkalmanként még szabadon kószáló pónikkal, szamarakkal vagy tehenekkel is találkozhatunk. Rengeteg féle hüllő és gyíkféle él a talaj közelében, nem is beszélve a megszámlálhatatlan madárfajról az ágak között valamint azt se feledjük, hogy így ősszel csodálatos színekben pompázik az egész erdő, így akár egy fotózós napot/hétvégét is sikeresen eltölthetünk ebben a varázslatos környezetben.

A The New Forest Londonból könnyedén elérhető a következő útvonalon:
London Waterloo vagy London Paddington vasútállomás – Brockenhurst vasútállomás (innen a gyönyörű kis városkából könnyedén találhatunk sétaútvonalakat a környező erdőkbe).

Forrás: Idegenvezetes London / Kép: youtube /

Share Button

További Hírek:

Leave a Comment