You are here
Egy szövetségi bíró elutasította Stormy Daniels Trump ellen benyújtott egyik keresetét    USA 

Egy szövetségi bíró elutasította Stormy Daniels Trump ellen benyújtott egyik keresetét  

Egy szövetségi bíró elutasította hétfőn Stormy Daniels amerikai pornószínésznő Donald Trump elnök ellen benyújtott egyik keresetét, és arra kötelezte őt, hogy térítse meg az elnök perköltségeit.

A Stormy Daniels néven ismertté vált pornószínésznő – valódi nevén Stephanie Clifford – arra hivatkozva nyújtott be keresetet, hogy az elnök megsértette a jó hírnevét, amikor kétségbe vonta állítását, miszerint 2016-ban megfenyegették volna. Clifford ugyanis korábban azt hangoztatta: azért fenyegették meg, hogy hallgasson a Trumppal egy évtizeddel korábban folytatott állítólagos viszonyáról.
James Otero Los Angeles-i szövetségi bíró már a szeptember végén tartott meghallgatáson is kétségeit hangoztatta a kereset megalapozottságát illetően.
Az elnök ügyvédje, Charles Harder elégedetten nyilatkozott a döntésről. A pornószínésznő ügyvédje, Michael Avenatti viszont azt írta Twitter-bejegyzésében, hogy az ítélet, amelyet megfellebbeznek, “korlátozott” hatású, hiszen ügyfele másik két pere Donald Trump és volt ügyvédje, Michael Cohen ellen változatlanul folyamatban van. Annak a pernek a célja a 2016-ban kötött titoktartási megállapodás érvénytelenítése.

mti

Share Button

További Hírek:

Leave a Comment