You are here
Eminem durván nekiment Ivanka Trumpnak USA Zene 

Eminem durván nekiment Ivanka Trumpnak

Eminem legújabb videóklipjéből úgy tűnik, cseppet sem kedveli Ivanka Trumpot.

Holttest a csomagtartóban, levágott végtagok, vér – Eminem legújabb videóklipje arról árulkodik, hogy egyáltalán nem kedveli Ivanka Trumpot, az Amerikai Egyesült Államok jelenlegi elnökének lányát. A legtöbb jelenetben ugyanis egy furcsa módon ismerősnek tűnő szőke nő brutálisan megcsonkított teste szerepel, de maga a dalszöveg is elég beszédes.

“Mégis hogy a francba került Ivanka Trump a kocsim csomagtartójába?” – veti fel a kérdést Framed című dalában a rapper. Sorai tele vannak dühvel, és erőszakkal, de a Journal Post úgy véli: az Ivankára való utalás a legzavaróbb.

Eminem a videóban, amelyben metaforikusan lemészárolta Ivanka Trumpot, egy elmebeteget alakít, aki megszökött az elmegyógyintézetből, s egy pár otthonában rejtőzködött el. Öldökölni kezd, de amikor számon kérik őt, nem emlékszik semmire: ebből jön a dal címe, vagyis az, hogy felültették őt, hiszen nem is ő követte el a gyilkosságokat.

A rapper egyébként mindig is nagy támogatója volt a fegyverhasználat korlátozásának, és egyáltalán nem ért egyet Trump politikájával. Azzal pedig, hogy megöli Donald Trump lányát a videóban, tisztán kifejezi utálatát az elnökkel szemben.

Forrás: Blikk / Kép: themaven.net

Share Button

További Hírek:

Leave a Comment