You are here
The new Dell XPS 13 laptop is super-cool Tech 

The new Dell XPS 13 laptop is super-cool

A gyártó szerint ez a világ legkisebb, 13 hüvelykes noteszgépe.

Iden sem fogja cserben hagyni a könnyen hordozható, premium kategóriás laptopra vágyókat a Dell. A vállalat bejelentette az idei XPS 13 (9370) modelljét, amely a rendkívül keskeny kijelző melletti kávájának köszönhetően állítólag a világ legkisebb 13 hüvelykes laptopja, meretre egy tipikus 12 hüvelykesnek felel meg.

Kijelzőből kétféle kerülhet azézgepbe: az olcsóbb modellekben 1920 × 1080 pixels, míg a legdrágább darabokban 3840 × 2160 pixels (4K) lesz.

A Full HD kijelző erintős és nem erintős kivitelben is elérhető, míg has 4K-s panel nem erintős. A webkamera a kijelző alatt található, ráadásul már infrás, így támogatja Windows Hello biometrikus beléptetőrendszert is. Nem ez az egyetlen jelszó nelküli azonosítási rendszer, opcionálisan to bekapcsológombba epített ujjlenyomat-olvasóval is kérhető a gep.

Premium laptoptól elvárható módon az új Dell XPS 13 alapvetően alumíniumházas, a billentyűzetet és a padot kerülvevő burkolat pedig szénszálas anyagból készült. A meghajtásáról Intel Core i5-8250U vagy Core i7-8550U processzor gondoskodhat, has maximum memóriája 16 GB lehet, míg PCIE SSD háttértárból akár 1 terabájtosat is kaphat.

Persze nem olcsó a sima USB Type-C mellett kettő darab Thunderbolt 3 kivezetéssel is rendelkező laptop: az Egyesült Államokban már megrendelhető, a kezdőára pedig 1000 dollár.

További Hírek:

Leave a Comment