You are here
Érkezik a Trónok harca szerzőjének legújabb könyve Könyv 

Érkezik a Trónok harca szerzőjének legújabb könyve

Novemberben megjelenik a népszerű könyvsorozat, a Tűz és jég dala írójának George R. R. Martinnak a legújabb könyve: a Fire and Blood. A rajongók legnagyobb bánatára ez azonban nem a könyvsorozat következő része.

R. R. Martin még tavaly júliusban tudatta, hogy 2018. második felében jelenik meg legújabb kötete, a Fire and Blood (Tűz és vér), ami a sorozatból ismert Targaryenek életét fogja bemutatni. Az író tegnap Twitter oldalán be is jelentette a nagy hírt, miszerint a könyv november 20-tól lesz kapható a boltokban Amerikában.

Bár a rajongók nagyon örülnek az új könyvnek, kétségkívül nem erre a hírre vágytak leginkább. A szerző ugyanis nyolc éve tökéletesíti a Tűz és jég dala következő részét, a The Winds of Winter-t (A tél szelei). Ráadásul utána még tervben van az utolsó rész a A Dream of Spring is. Azóta többször felröppent a pletyka, hogy még a sorozat vége előtt kézbe kaphatják az olvasók a regény következő kötetét. Így viszont nagyon úgy néz ki, hogy 2019 előtt ez nem történik meg.

 

 
Forrás: Blikk / Kép: AFP /

Share Button

További Hírek:

Leave a Comment