You are here
La nueva laptop Dell XPS 13 es genial Tech 

La nueva laptop Dell XPS 13 es genial

A gyártó szerint ez a világ legkisebb, 13 hüvelykes noteszgépe.

Idie sem fogja cserben hagyni a konnyen hordozható, prémium kategóriás laptopra vágyókat a Dell. A vállalat bejelentette az idei XPS 13 (9370) modelljét, amely a rendkívül keskeny kijelző melletti kávájának köszönhetően állítólag a világ legkisebb 13 hüvelykes laptopja, méretre egy tipikus 12 hüvelykesnek felel meg.

Kijelzőből kétféle kerülhet a noteszgépbe: az olcsóbb modellekben 1920 × 1080 pixeles, meg a legdrágább darabokban 3840 × 2160 pixeles (4K) lesz.

Un HD completo es el siguiente, el panel de 4K-nem érintős. Una webkamera a kijelző alatt található, ráadásul már infrás, így támogatja a Windows Hello biometrikus beléptetőrendszert is. Nem ez az egyetlen jelszó nélküli azonosítási rendszer, opcionálisan a bekapcsológombba épített ujjlenyomat-olvasóval es kérhető a gép.

Prémium laptoptól elvárható módon az új Dell XPS 13 alapvetően aluminiumházas, un billentyűzetet és a padot kerülvevő burkolat pedig szénszálas anyagból készült. Una meghajtásáról Intel Core i5-8250U vagy Core i7-8550U processzor gondoskodhat, un memóriája máximo de 16 GB lehet, meg PCIE SSD háttértárból akár 1 terabájtosat es kaphat.

Persze nem olcsó a sima USB Type-C mellett kettő darab Thunderbolt 3 kivezetéssel is rendelkező laptop: az Egyesült Államokban már megrendelhető, a kezdőára pedig 1000 dollár.

További Hírek:

Leave a Comment