You are here
Ezzel a kézipoggyásszal a taxit is megspórolja a reptérről Hasznos 

Ezzel a kézipoggyásszal a taxit is megspórolja a reptérről

Már rendelhető az a kisbőrönd, amely néhány mozdulattal átalakítva motorkerékpárként szolgál. A Modobag akkumulátorjait egy óra alatt feltölteni,
egy töltéssel pedig akár 10 km-t is megtesz 12 km/h-ás sebességgel
(ez körülbelül háromszorosa az átlagos gyaloglásénak). A szerkezet olyan erősre tervezték, hogy akár 118 kg-os embert is képes elvinni a hátán. Van rajta két USB-kimenet, ezért laptopot vagy telefont is lehet tölteni róla.

 

[wpdevart_youtube]HazWCa3huMY[/wpdevart_youtube]

Vannak azért árnyoldalai is az újításnak. Bár rövidebb utakra kiváló eszköz lehet, az utas jóval kényelmetlenebb pozícióban ül rajta, mint egy hagyományos motorkerékpáron. Tömege üresen is 9 kg, mérete pedig 56 x 36 x 23 cm, ami épp meghaladja például a Ryanair vagy a Wizz Air megengedett dimenzióit (előbbinél 55 x 40 x 20 cm a limit, utóbbinál 55 × 40 × 23 cm).

A legfájóbb tulajdonsága azonban az ára: jelenleg 1495 dollárért, azaz 376 ezer forintért lehet megrendelni,a szállítás pedig az első negyedévben várható. Ha tehát valaki a taxiköltség megspórolására veszi meg, annak nagyon sokat kell utaznia ahhoz, hogy bejöjjön az ára.
Forrás: Origo

Share Button

További Hírek:

Leave a Comment