You are here
A Fehér Ház volt kommunikációs igazgatója a Fox-médiabirodalom alelnöke lesz    USA 

A Fehér Ház volt kommunikációs igazgatója a Fox-médiabirodalom alelnöke lesz  

A Fehér Ház volt kommunikációs igazgatója, Hope Hicks, a Fox-médiabirodalom alelnöke és egyben kommunikációs igazgatója lesz – jelentette be hétfő esti közleményében a vállalat.

Hicks Donald Trump elnök egyik legbizalmasabb munkatársa volt, a 2016-os elnökválasztás előtt Trump vállalatánál, az ingatlanfejlesztési részlegnél dolgozott. A Fehér Házból az idén márciusban távozott magánéleti okokra hivatkozva.     A 29 éves Hope Hicks a Fox Los Angeles-i irodájában dolgozik majd, elsődleges feladata a vállalati kommunikáció lesz.
Sarah Huckabee Sanders, a Fehér Ház szóvivője hétfőn este Twitter-bejegyzésben üdvözölte a médiabirodalom döntését. “A Fox nem találna senkit, aki okosabb és tehetségesebb lenne, mint Hicks” – írta.
A hír nyilvánosságra kerülése után megjelent első kommentárok arra hívják fel a figyelmet, hogy a kinevezéssel várhatóan tovább erősödik és elmélyül Fehér Ház és a Fox viszonya. A Fehér Ház jelenlegi kommunikációs igazgatója, Bill Shine ugyanis a Fox televízió hírigazgatója volt, mielőtt elfogadta Donald Trump felkérését.

mti / napi

Share Button

További Hírek:

Leave a Comment