You are here
Harry herceg és jegyese kedvenc ételei Gasztro 

Harry herceg és jegyese kedvenc ételei

Noha Harry herceg és Meghan Markle nagy napja még odébb van, az esküvői láz már rég eluralkodott a nemzeten. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a The Terrace Restaurant és Tea Roomsáltal megálmodott királyi menü, amelyet május 1. és 21. között kóstolhatnak meg a vendégek.

A tulajdonos Ehab és Rowena Shouly szerint a menü tükrözni fogja a pár ízlését. Az egyik főfogás a seswaa, ami egy tradicionális botswanai húsétel. Ez volt az a hely, ahol Harry herceg megtalálta a tökéletes követ Meghan eljegyzési gyűrűjébe. Aztán ott van a török húsgombóc, amely azért került fel a menüre, mert Meghan a Delish-nek adott 2016-os interjújában elmondta, hogy ez az étel az otthonára emlékezteti.Azt mondják, hogy Meghan kedvenc ételei közé tartozik még a kanadai poutine és a nicoise saláta.Az előbbi sült krumplit jelent sajttal és egy kanadai mártással. A nicoise saláta vagy nizzai saláta egy francia eredetű étel, általában babból, tonhalból, kapribogyóból készül.

Ami a desszertet illeti, a vendégek választhatnak a botswanai malva pudding vagy a banános cipó között, amelyről úgy hírlik, hogy ilyen lesz a pár esküvői tortája. A malva pudding egy szivacsos textúrájú sütemény, amelyben általában baracklekvár van.

Amellett, hogy a vendégek megismerhetik Meghan és Harry kedvenceit, Shouly megerősítette, hogy a menüből származó bevétellel Harry herceg jótékonysági munkáját segítik, amellyel a HIV-fertőzött gyerekek és fiatalok mentális egészségét és jólétét támogatja Lesothóban és Botswanai Köztársaságban, Dél-Afrikában.

Forrás: Origo

További Hírek:

Leave a Comment