You are here
Harry herceg nagyon aggódik közeli barátja életéért – brutális sérülést szenvedett Királyi Udvar 

Harry herceg nagyon aggódik közeli barátja életéért – brutális sérülést szenvedett

A 41 éves Lawrence Munro Afrikában vett részt egy vadállat-megőrzési programban, amikor a szerencsétlen baleset megtörtént. A nőstény rinocérosz Malawi Liwonde nemzeti parkjában támadt rá és egy csapat turistára. Munro a felbőszült állat és a turisták közé ugrott, hogy megvédje őket. A látogatók végignézték, ahogy az orrszarvú felöklelte Munrot, és komoly sebet ejtett rajta. A nőstény rinocéroszban valószínűleg az anyai ösztön munkálkodott, veszélyben érezhette a borjúját, azért támadhatott.

Harry nagyszerű csapatjátékosnak és az egyik legjobb barátjának tartja a férfit. 2015 óta ismerik egymást, amikor is több hétig együtt küzdöttek az orrvadászok ellen Afrikában. Harry nagyra tartja Munro tudását és bátorságát.
Az elmúlt tíz napban újra együtt dolgoztak egy két nemzeti park közti elefánt áttelepítési projektben. Harry és Munro a támadás napján együtt reggeliztek. A szerencsétlenség idején Harry egy másik városban tartózkodott, mára pedig visszautazott Londonba kötelezettségei miatt.

A hírek szerint barátja fel fog épülni.

Az elkötelezett férfinek nem ez az első balesete. Pár éve a felesége egy krokodil szájából húzta ki – értesült a Daily Mail.

Forrás: Blikk

További Hírek:

Leave a Comment