You are here
HARRY POTTER VARÁZSTÚRA Érdekességek UK 

HARRY POTTER VARÁZSTÚRA

139.900 Ft/fő + ill.
Harry Potter hétvége Londonban. Miért London? A film és a könyv londoni helyszínei között szerepelt többek között a Temze folyó, azokhoz a jelenetekhez, mikor a Főnix Rendje a Grimmauld tér 12-be, illetve Dumbledore Serege a Mágiaügyi Minisztériumba repül a kis csapat. Ezekben a jelenetsorokban feltűnik a London Eye, a Canary Wharf, a Big Ben, a Buckingham Palace és a HMS Belfast hajó is.A 9 és háromnegyedik vágányon zajló cselekmény a King’s Cross pályaudvaron került felvételre. Egy a Scotland Yard közelében lévő telefonfülkét használtak ahhoz, mikor Harry és Mr. Weasley belépnek a Minisztériumba, míg a stáb lezáratta a Westminster metróállomást 2006. október 22-én, hogy leforgathassák, mikor Arthur Weasley csatlakozik Harryhez a mágiaügyi minisztériumi perében. Ide invitáljuk a varázsló tanoncokat.
Túránk során a fentieken kívül mindent megmutatunk amit londoni városnézés alkalmával meg kell néznie.
MÁGIA NAPJAI:
2017 július 20-23.
Program:
1. nap:
HOPPONÁLUNK Westminster híd, ahol a Kóbor Grimbusz alakot váltott,Mágiaügyi Minisztérium bejárata, Bolt ahol filmben látottédesség megvásárolható, Gringotts Bank fogadótermét,Millennium Híd melyet a filmen leromboltak, Aboszorkánybolt Londonban található forgatási helyszínei
2. nap: Harry Potter StúdióHARRY POTTER stúdió meglátogatása. Buszos transzfer ahotelből indulva a stúdióhoz.
3. nap:
ROXFORD Leghíresebb egyetemi város Oxford. Hogy ennek mi köze afilmhez? Azon kívül hogy neve csak két betűvel tér elRoxfort-tól? Aki nagy híve J.K Rowlingnak, kötelező látnivalóez a város, hiszen a világhíres Harry Potter regény is ideköthető.
4.nap:
CAPITULATUSS Pancras állomás, ahol Harryék kiszálltak a Weasleycsalád elvarázsolt autójából. King’s Cross pályaudvar, ahol megnézzük a 9 és 3/4.vágányt, innen indul minden film elején a Roxfort expressz.Fényképet készíthet a falba épített bevásárló kosárral.Vásárolhatunk a Harry Potter Shopban.
Részvételi díj tartalmazza:
Repülőjegy, szállás, reggeli, transzfer, idegenvezetés,
Harry Potter stúdió belépőjegy és hotelből retúr transzfer a parkba.

Forrás: Idegenvezetes London

Share Button

További Hírek:

Leave a Comment