You are here
A hely, ahol megkezdik közös életüket: ide költözik majd Harry herceg és Meghan Markle az esküvő után – videó Királyi Udvar 

A hely, ahol megkezdik közös életüket: ide költözik majd Harry herceg és Meghan Markle az esküvő után – videó

Kevesebb mint két hét maradt Harry herceg és Meghan Markle nagy napjáig, de úgy tűnik, már meg is van, hol kezdi el közös életét a pár. Otthonuk helyszínéül a Kensington palota Apartman 1A-ja szolgál majd.

Már nagyon sokan lázban égnek a hercegi esküvő miatt, ezért is kerülnek elő újabbnál újabb részletek. A Daily Mail most azt is megtudta, hol telepszik le Harry herceg és leendő felesége: a Kensington palota Apartman 1A-ban. A palota ezen része 21 hálószobából áll, ami pont jó, lévén a pár az esküvő után egyből bele akar vágni a családalapításba. Az új lakrész közvetlenül Vilmos és Kate szomszédságában van, így bármikor átugorhatnak egy teára, netán meglátogatni a kis trónörökösöket.

A ház felújítása már nagyban zajlik:

 

A felújítást már november elején megkezdték, ami azért érdekes, mert a pár az eljegyzését csak november végén jelentette be. A munkálatoknál jelen van Harry herceg is, aki alig győzi kivárni, hogy Meghannel végre beköltözhessenek új otthonukba.

 

 

Forrás: Blikk / Kép: AFP /

Share Button

További Hírek:

Leave a Comment