You are here
Hologrammal keltik életre a fiatalon meghalt énekesnőt Zene 

Hologrammal keltik életre a fiatalon meghalt énekesnőt

2019 második felére várható a világkörüli turné, amelyben élő zenekarral kísérik a 27 évesen meghalt énekesnő, Amy Winehouse hologrammal megtámogatott hangját.

Amy Winehouse hologramjával indítanak világ körüli turnét 2019 második felében. Az énekesnő 2011-ben, 27 évesen halt meg, és a BASE nevű, hologramokkal foglalkozó cég úgy gondolta, a legjobb választás egy hologramos világturnéra Amy Winehouse lesz.

Az énekesnő 2011-ben, 27 évesen halt meg, és a cég úgy gondolta, hogy hangjával annyi embert ért el, és olyan hatása volt a zenére, rajongókra, hogy mindenképpen vele, az ő emlékére építkezve szeretnének belevágni egy ekkora projektbe. Egész pontosan azt mondta az alapító igazgató, Brian Becker az NME-nek, hogy „Amy egy teljes gépházzal felért, a szó minden értelmében. A saját törvényei szerint játszott, és így alkotta meg a saját zenei stílusát. Már csak ebből is tudtuk, hogy ő a legjobb választás egy ilyen show-hoz.” Az énekesnő apja pedig azt mondta a projektről, hogy „ez nekünk egy álom: Amyt újra színpadon látni számunkra leírhatatlan élmény lesz. A lányunk zenéje milliókat érintett meg, és ez nagy dolog, hogy a zenei öröksége egy ilyen innovatív és úttörő módon élhet tovább.”

Origo

Share Button

További Hírek:

Leave a Comment