You are here
Hozsó Saját vállalkozást indított Business 

Hozsó Saját vállalkozást indított

Tavaly augusztusban a Kozmix billentyűse megállapodást kötött Kozsóval, hogy átveszi a Budapest belvárosában található Zöld Teknős Barlangja Teaházat. A teaház sokkal tartozott a társasháznak.
– Amikor az üzlettársammal együtt átvettük a helyet, felújítottuk, és olyan változtatásokat is eszközöltünk, amelyeket a hatóság írt elő – folytatta a zenész.

– Rengeteg pénzt öltünk bele, de hittünk az egészben. Aztán sorra jöttek a problémák – tette hozzá Hozsó.
Köztudott, hogy Kozsót az Elektromos Műveknél és a rendőrségen is feljelentette egykori jobbkeze. A zenész és ügyvédje tagadta az áram- és vízlopást. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóosztálya elismerte, hogy lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt elrendelték a nyomozást, de egyelőre ismeretlen tettes ellen.

– Úgy gondolom, hogy akármi is történt, Kozsó hibája, hogy ekkora adóssága volt a helynek, ahogy az is, hogy lopással vádolták meg a teaházat. Folyt a nyomozás, és volt, hogy napokig kikapcsolták az áramot. Ott ültünk, és nem tudtak dolgozni az emberek – mondta a Kozmix énekese, aki nem érintett a lopás ügyében.

– Amikor hívtam Kozsót telefonon, hogy mégis mi van, vagy nem vette fel, vagy nem mondott semmit. Ez jellemző volt rá. Ha megbeszéltünk valamit, hogy mi történjen, két perc múlva már mást akart, variált állandóan és ez egy nap alatt ezerszer megváltozott. Nem lehetett rá számítani, nem volt megbízható. Nem akarom bántani, de azt gondolom, hogy ő emberileg elviselhetetlen. Arról nem is beszélve, hogy sosem lehetett tudni, hogy kinek a nevén van a teaház, idegőrlő volt. Többet nem szeretnék mondani, mert az üzlettársam még mindig perben áll Kozsóval – zárta szavait Hozsó. A hírekkel kapcsolatban kerestük Kozsót is, de nem tudtuk elérni. A Story magazinnak e-mailben küldte el jogi képviselőinek válaszát, amely szerint az eljárás megalapozatlan, és panasszal is éltek az intézkedés ellen.

Hozsó nem tört össze a kudarc után, felállt a padlóról, s új vállalkozásba kezdett, ami nagyon gyorsan vált sikeressé.

– Tele Kürtős Company néven indítottam céget, mi áruljuk a fagylalttal töltött kürtöskalácsot. Kicsiben kezdtük, aztán amikor már kígyózott a sor a hely előtt, akkor eldöntöttük, hogy nagyban gyártjuk majd, mélyfagyasztva a kalácsot viszonteladóknak is. Az a célom, hogy minél több emberrel megkedveltessem ezt a hungarikumot – magyarázta Hozsó.

Forrás: Blikk

További Hírek:

Leave a Comment