You are here

Inspiripsy

Inspiripsy

Weboldalunkon riport elnevezéssel külön hirdető oldalt hoztunk létre vállalkozások számára azzal a céllal, hogy ingyenesen bemutathassák cégeiket úgy, mint amikor a rádióban vagy a TV-ben egy riportot készítenek a cég képviselőjével.

Ha ön is szeretne ilyen bemutatkozó oldalt, töltse ki az alábbi űrlapot itt: RIPORT

 

inspiripsy-0

Kérjük mutatkozzon be:

Kovács Szilvia, pszichológus

 

Inspiripsy, online pszichológiai szolgáltatások

 

 

2016-ban

 

Online pszichológiai tanácsadással, tréningekkel, önfejlesztő programokkal

 

Jelenleg Bournemouth-ban, de az online üzemmód miatt bárhonnan elérhető. (Bournemouth, Dorset BH1 4ES, United Kingdom)
7480570767

 

 

stressteam@gmail.com

 

http://www.inspiripsy.eu

 

 

Mindenkinek

 

csak szombaton

 

Alapvetően pszichológiai terápiás szolgáltatások nyújtása a főprofil, melyben nagy hangsúly helyeződik a segítségnyújtáson, problémamegoldáson, feltáráson, személyiségfejlesztésen és önismereten kívűl, az önállóan is alkalmazható fejlesztő módszerek elsajátítának ösztönzésére.

A leggyakrabban felmerülő problémák, mint válságállapotok, szorongás, pánik, depresszió, döntési nehézségek, karrier kérdések sokkal hatékonyabban kezelhetők, ha a terápiás segítség mellet a kliens önmaga is alkalmaz valamilyen változtatási módszert.

Ezek megtalálásában, kialakításában is sok segítséget kap a terápia folyamán, minek következtében rövidül a terápiában töltött idő, és hatékonyabban oldódik a probléma.

Az általam használt módszerek többsége módosult tudatállapotban is dolgozik, ilyenek a relaxáció, meditáció, és hipnoterápia, melyek segítségével a probléma gyökerére láthatunk rá, és sokszor pár hét alatt oldódik egy évek, évtizedek óta hurcolt nehézség.

Az online működés azt jelenti, hogy video-hívásokon keresztül dolgozunk, ami hatékonyságában megfelel a személyes terápiás helyzetnek, azonban időt, pénzt és fáradtságot takarít meg a kliens számára, valamint lehetővé teszi, hogy gyakori helyváltoztatás mellett is folyamatos lehessen a terápiás kapcsolat.

 

 

Én köszönöm a lehetőséget!

 

 

 

 inspiripsy-1
Share Button

Leave a Comment