You are here
Itt a Burger King új, CSOKOLÁDÉBÓL készülő hamburgere Gasztro 

Itt a Burger King új, CSOKOLÁDÉBÓL készülő hamburgere

Minden idők legfurcsább gyorséttermi kajáját jelentette be a Burger King tegnap: csokoládéból és édességekből újratervezték ikonikus hamburgerüket, a Whoppert.

A logikus módon Chocolate Whoppernek elnevezett szendvicsben a csokis piskótából készült zsemlét tűzön grillezett csokiszelet, kandírozott vérnarancsszeletek, fehér csokoládés karikák, tejcsokoládés forgácsok töltik meg belülről, ezekre jön még a málnaszósz és a lágy vaníliakrém. Az uborkát pedig tejcsokoládéból készült szeletek helyettesítik, így nem kell senkinek sem kipiszkálnia. Látványos videót is forgattak arról, miként készül egy ilyen szendvics:

Az étlap új nehézbombázó desszertjének promózása tegnap indult el a közösségi médiafelületeken, az éttermekben való megjelenési dátumként pedig április elseje van megadva, így szinte biztos, hogy csak egy tréfával van dolgunk. Viszont amennyiben tényleg készülne a Burger King egy ilyen újítással, remélem, hogy új testet is kapnék a menü mellé, mert a leírt recept alapján elkészülő szendvics elfogyasztása jobban megdobja az elhízás és cukorsokk esélyét, mint az M1-es kátyútengere a gyorshajtó autóst.

A sós ételekről mintázott desszertek egyébként egy időben, főleg az 1960-as években az Egyesült Államokban voltak divatosak.

Forrás: Blikk

Share Button

További Hírek:

Leave a Comment