You are here
Katalin hercegné ma 36 éves Királyi Udvar 

Katalin hercegné ma 36 éves

Katalin hercegné 1982. január 9-én látta meg a napvilágot. Aznap senki sem gondolta volna, hogy abból a pici lányból egy nap a világ egyik legbefolyásosabb országának lesz a hercegnéje. Katalinnak sikerült nem csak Vilmos szívébe belopnia magát, hanem az egész ország a kegyeibe fogadta. Galériánkban megnézheti, hogy hogyan lett a cserfes kislányból vadító egyetemista, végül pedig az egyik legkedveltebb hercegné.

A pár a Szent Andrew’s egyetemen találkozott 2001-ben. A barátságból szerelem alakult ki, így 2003-ban elkezdtek randizni. Vilmos herceg 2010 októberében egy kenyai vakáció során kérte meg a kezét, de csak 2010. november 16-án jelentették be hivatalosan. Az esküvőt 2011. április 29-én tartották. Első gyermekük, György herceg 2013. július 22-én látta meg a napvilágot, a lányuk, Sarolta, 2015. május 2-án született, s nemsokára érkezik a harmadik trónörökös is!

Katalin divatérzéke is kifogástalan, mielőtt hercegné lett, nagyon szerette a szexi darabokat, persze, azóta követi a protokollt. Hogy hogyan is öltözködött, azt megtekintheti itt.

Boldog születésnapot!
Forrás: Blikk

Share Button

További Hírek:

Leave a Comment