You are here
Katy Perry és Orlando Bloom újra együtt Egyéb 

Katy Perry és Orlando Bloom újra együtt

A sztárpár kapcsolata tulajdonképpen nem tekint vissza olyan borzasztóan hosszú időre. Az énekesnő és színész 2016 tavaszán jöttek össze, aztán rögtön olyan forró lett a kapcsolatuk, hogy az internet csak pironkodott, amikor a nevezetes olasz nyaralásuk fotóit meglátta. Nem sokkal később aztán amilyen nagy volt a szerelem, olyan gyorsan véget is ért annak az évnek az őszén.

Gondoltuk mi, csakhogy a sztár 2016 év végén megint mintha együtt lett volna, aztán a tavalyi évet külön kezdték meg, hogy azóta újra és újra érkezzenek olyan hírek, hogy megint együtt andalogtak valahol. Katy Perry egyszer kifejtette, hogy a szakítás ellenére komoly és mély barátság fűzi őket össze. Amibe úgy látszik belefér az is, hogy kéz a kézben mászkálnak és csókolóznak.

A 2017-es év második felében megint mindenki állította, hogy most már vége, erre hogyan kezdődik a 2018-as év? A páros együtt nyaral a Maldív-szigeteken. Ugyan nagyon árulkodó képek nem kerültek előre a luxusnyaraló körül ólálkodó lesifotósoktól, de állítják, hogy Katy Perry és Orlando Bloom inkább szerelmespárnak látszik, semmint meghitt barátoknak. Hihetetlen! Mi lehet a gond, szeretik egymást, de nem akarnak áldozatot hozni a kapcsolatukért?

Forrás: Blikk

További Hírek:

Leave a Comment