You are here
Kiderült Meghan Markle igazi neve! Vajon miért titkolta el? Királyi Udvar 

Kiderült Meghan Markle igazi neve! Vajon miért titkolta el?

Megváltozhat Meghan Markle neve az esküvő után, ám nem csak a családneve, hanem a keresztneve is. Markle első keresztneve ugyanis nem Meghan, hanem Rachel. A királyi szabályok szerint pedig az első nevet kell használnia, mint mindenki másnak a családból.

Elég gyakori, hogy egy híresség nem az első nevét használja, mégis kérdéses, hogy a színésznő miért nem Rachelnek hívatja magát. A Briliáns elmék egykori sztárja egyetlen egyszer említette meg egy interjúban, hogy az első neve Rachel, azonban soha nem adott magyarázatot arra, hogy miért nem azt használja.

Ez persze nem is lenne nagy probléma, ha épp nem a királyi családba készülne beházasodni. Ott ugyanis kötelező, hogy mindenki az első nevét használja. Így ha Meghan nem Rachel hercegnéként szeretne bevonulni a történelembe, akkor biza meg kell változtatnia a nevét, úgy hogy hivatalosan a Megan legyen az első neve.

Azonban úgy tűnik, hogy a királynőn kívül senkit nem érdekel, hogy miért is ˝titkolta˝ el nevét, hisz sehol nem lehet rábukkanni a névváltoztatás okára. A királynő egyébként hivatalos levelében Rachelként szólította meg.

Forrás: Blikk / Kép: AFP /

Share Button

További Hírek:

Leave a Comment