You are here
Kirakják a hajléktalanokat Harry herceg esküvője miatt Királyi Udvar 

Kirakják a hajléktalanokat Harry herceg esküvője miatt

Egy helyi vezető szerint Harry herceg és Meghan Markle esküvőjének idejére ki kell takarítani az utcákról a kéregetőket és a hajléktalanokat.

A helyi tanács vezetője szerint a kéregetők saját maguk döntöttek úgy, hogy ezt az életstílust folytatják, így semmi keresnivalójuk nincs az utcákon Harry herceg és Meghan Markle esküvőjének idején.

Cllr Dudley konzervatív tanácsos szerint a kéregetők rossz színben tüntetik fel a várost. Szerinte vannak olyan hajléktalanok, akik „olyan üzleti döntést hoztak, hogy megélhetésül lakosoktól és turistáktól kikönyörögött pénzen élnek”.

Aggodalmát nemcsak Twitteren, de levélben is kifejezte. Utóbbit már a rendőrségnek címezve, amiben „agresszív kéregetőkről és megfélemlítőkről” ír, akik az utcákon szemetelnek.

A helyi hajléktalanokkal foglalkozó egyesület vezetője viszont szavait egyenesen „hányingerkeltőnek” nevezte. Murphy James elmondta, hogy „teljes mértékben visszatetszést keltő, hogy manapság vannak, akik ilyen nézeteket vallanak, főleg, hogy egy város/tartomány helyi vezetője.”

A hercegi pár esküvőjét május 19-én a Windsor kastély Szent György kápolnájában tartják meg. A ceremóniára várhatóan több ezren vándorolnak a városba – írja a The Telegraph.

Share Button

További Hírek:

Leave a Comment