You are here
Különleges manchesteri koncertre készül Ariana Grande Zene 

Különleges manchesteri koncertre készül Ariana Grande

Jövő nyári turnéján Manchestert is útba ejti Ariana Grande, hogy különleges koncerttel üdvözölje rajongóit a városban, ahol tavaly 22 halálos áldozattal járó terrormerényletet követtek el koncertje után a Manchester Arenában.

Ariana Grande jövőre Manchesterben is koncertet ad a turnéján. Ugyanott, ahol 2017 májusában öngyilkos merénylő robbantott az énekesnő koncertjén. A népszerű énekesnő a közösségi médiában tette közzé a hírt, hogy jövőre elmegy Manchesterbe is, és oda
valami különleges előadással készül.
A pontos dátum egyelőre nem ismert.

A sztár arra nem tért ki a rövid üzenetben, hogy hogyan emlékezik majd meg a 2017 májusában történt tragédiáról, amikor a koncertjéről haza igyekvő tömegben öngyilkos robbantó követett el merényletet.
Grande akkor, alig kélt hét elteltével Katy Perry, Justin Bieber és Liam Gallagher kíséretében tért vissza a városba, és együtt adtak
jótékonysági koncertet az áldozatok és családjaik támogatására.
Ariana Grande korábban már közölte, hogy a 2019 nyarára és őszére tervezett koncertturnén augusztusban és szeptemberben Londont, Birminghamet, Glasgow-t és Sheffieldet is érinti. Az énekesnő Thank U, Next című száma már hatodik hete vezeti a brit toplistát.

Origo

Share Button

További Hírek:

Leave a Comment