You are here
Londoni nyitott kertek hétvégéje: 2017. június 17-18. UK Utazás 

Londoni nyitott kertek hétvégéje: 2017. június 17-18.

Londonban minden évben a nyár elején nyitott hétvégét szerveznek olyan kertekbe, melyeket egyéb napokon a nagyközönség elől elzárva tartanak, vagy azért mert magánkertek, vagy mert élőviláguk meglehetősen érzékeny, de vannak közöttük olyanok is, amelyek szigorúan őrzött objektumokban találhatóak.

Idén 2017. június 17 (szombat) és 18 (vasárnap) a nyitott hétvége és a jegyek máris elérhetőek online a következő linken: https://opensquaregardens.eventcube.io/

Mindkét napra érvényes jegyet elővételben online £13-ért szerezhettek be, ez később £15-ra emelkedik majd, de van jegy csak vasárnapra, az £10. Gyerekek 12 éves kor alatt ingyen sétálhatnak a szüleikkel, de a jegyüket így is szükséges előre lefoglalni.
Idén látogathatóvá teszik a mindenkori miniszterelnök rezidenciájának kertjét is a Downing Street 10 szám alatt, azonban a hatalmas érdeklődés és a szükséges biztonsági intézkedések miatt a bejutást itt sorsolás alapján döntik majd el.

A következő linken nevezhettek a sorsolásra, jelentkezési határidő 2017. május 16:
https://opensquaregardens.eventcube.io/events/6003/10-downing-street-garden-visit-ballot

Ha valaki bejut a miniszterelnöki kertbe – és az véletlenül nem én leszek – akkor kérem a készített képeket mindenképp ossza meg hogy megjelenhessenek majd itt az oldalon. 🙂

Forrás: MTI / LondonTown.com

További Hírek:

Leave a Comment