You are here
May The 4th Be With You! Film 

May The 4th Be With You!

Los Angeles – Luke Skywalker megformálója egy jótékonysági akció videós felvételén lepte meg a mit sem sejtő rajongókat.

May The 4th Be With You! Negyven évvel ezelőtt május hónapban került mozikba az első, illetve a sorrendben negyedik Star Wars-mozi, és a kultusz kialakulása közben május negyedike lett a mozisorozat úgynevezett napja, mert angolul a “negyedike májusnak” egybecseng az “erő legyen veled” üdvözléssel. May The Force Be With You! Így esett, hogy a galaxis e jeles napján különleges videoklippel lepték meg a rajongókat, amelyek mind egy jótékonysági rendezvényen készültek.

[wpdevart_youtube]dz2UnciOIfI[/wpdevart_youtube]

Az Omaze kampány lényege, hogy akik a Starlight Children’s Alapítvány avagy az Unicef számlájára 10 dollárnál többet adományoznak, azok különféle dolgokat nyerhetnek, például egy kis Los Angeles-i filmezős hepajt, amelynek során eljátszhatják egy ismert Star Wars-filmjelenet részletét. Azt viszont nem tudták, hogy Luke Skywalker, azaz Mark Hamill (65) a színfalak mögül előbújva lepte meg őket. A színész még a sötét nagyúr, Darth Vader maszkját is felvette, hogy még nagyobb legyen a meglepetés, amikor leveszi azt. Hamill hozta a formáját, és néhány poént is pukkantott, például elmondta, neki a Zsivány Egyes a kedvenc Star Wars-mozija. Ez volt a sorozat mellákágas története, amelyben Luke Skywalkerről még szó sem volt.

Forrás: Blikk

További Hírek:

Leave a Comment