You are here
Meghan Markle több évszázados hagyományt rúghat fel Királyi Udvar 

Meghan Markle több évszázados hagyományt rúghat fel

Az amerikai (most már tulajdonképpen csak volt) színésznő várhatóan köszöntőt mond majd a saját esküvőjén, amelyet idén köt Harry herceggel, és ezzel több évszázados hagyományt hagy figyelmen kívül.

A május 19-i esküvőn Meghan Markle-t édesapja, a 73 éves Thomas Markle vezeti majd oltár elé (egyébként ő korábban Hollywoodban világosítóként dolgozott). Egyre inkább úgy néz ki, hogy az örömapa nem kíván majd élni a köszöntő elmondásának lehetőségével, amit éppenséggel a körülmények ismeretében meg tudunk érteni.

A fogadáson ugyanis 800 meghívott lesz jelen, ami már önmagában kemény kihívás, de beszédet mondani a brit uralkodói család (és természetesen II. Erzsébet) előtt – hát nem irigyeljük azt, aki ebbe a helyzetbe kerül.

Mindenesetre ha Thomas Markle nem vállalja, akkor a dolgok jelen állása (és a Sunday Times) szerint maga az újdonsült feleség mondja majd a köszöntőt, amire évszázadok óta nem volt példa az Egyesült Királyságban.

Meghan Markle (aki egyébként az esküvő napján hercegnővé nemesedik) állítólag egy-két viccet is elsüt majd az alapvetően nagyon érzelmes beszédben, melyben várhatóan (és a lap szerint) megköszöni a királyi család és személyesen II. Erzsébet, valamint természetesen Harry herceg támogatását.

Meghan nem csak színésznői karrierje birkózhat meg könnyebben a feladattal, mint édesapja, hanem mert az ENSZ nők egyenjogúságát támogató kezdeményezésének egyik szószólójaként rendszeresen beszél(t) a nyilvánosság, így például Ban Ki Mun főtitkár előtt.

Forrás: Index

Share Button

További Hírek:

Leave a Comment