You are here
Megkapta a csillagot Gillian Anderson Egyéb 

Megkapta a csillagot Gillian Anderson

Végre megkapta jól megérdemelt csillagát a hírességek sétányán, Hollywoodban! Fenti galériánk képei ott készültek.

Gillian Anderson, az X-Akták című sorozat sztárjának élete bővelkedett kalandokban. Gyermekkorában országról-országra költözött a családja, pincérnősködött, színész lett, volt az életében futó leszbikus kapcsolat, házasság, válás. Jelenleg hivatalosan egyedülálló, gyermekével, Piperrel él, de nyáron többször kapták lencsevégre pasijával, Peter Morgannel.

Az X-Akták legendás Scully ügynökéről, a ’90-es évek konzervatív szex-szimbólumáról korábban szexképek is terjedtek, amelyek egy részéről kiderült, hogy hamisítvány. A színésznő állítólag fiatalon szerepelt szexfilmekben, legalábbis sokan szeretnék ezt hinni, noha ő maga tagadja ezt…

Az Emmy- és Golden Globe díjas 49 éves színésznő a nyáron véletlenül megmutatta a világnak a csupasz keblét is, de nem nagyon zavarta a dolog. Ezután kezdtek újra lesni rá a a paparazzik, és nem sokkal később még pikánsabb jeleneteket sikerült fotózniuk róla. Gillian Anderson egyébként azt vallja: nem kell szomorúnak lenni, ha egy nő öregszik. A színésznő azt sem tartja megvetendőnek, ha egy nő a kora elfedésére plasztikáztatja magát. Ő is ezt tette.
Forrás: Blikk

További Hírek:

Leave a Comment