You are here
Mi történt? Harry herceg most nagyon megharagudott az esküvő miatt Királyi Udvar 

Mi történt? Harry herceg most nagyon megharagudott az esküvő miatt

Harry herceg eléggé megharagudott, mikor kiderült, Michelle Obama nem lehet ott a hercegi esküvőn. Az egykori First Ladynek jelentős szerepe volt abban, hogy Harry és Meghan Markle egymásra találtak, így érthető, hogy a pár számított Obama feleségének részvételére.

Harry és Barack Obama jó viszonya eddig is ismert volt, most viszont az is kiderült, hogy Michelle Obamának is köze volt Harry és Meghan találkozásához. A pár tehát szerette volna meghívni őket az esküvőre, ám ez hatalmas diplomáciai problémát okozna a kormánynak. Harryékről ugyanis köztudott, hogy ki nem állhatják Trumpot, így tehát az elnök riválisának meghívása nem biztos, hogy a legjobb ötlet politikai szempontból. A pár, mivel mást nem tehet, elfogadta a helyzetet – írja a Mirror.

A héten hivatalosan is megerősítették, hogy Obamáék, Donald Trump és Theresa May sem vesz részt az esküvőn. Mivel Harry ötödik a trónöröklési sorrend szerint, nem valószínű, hogy király lesz belőle, így nem szükséges politikai vezetőket meghívnia esküvőjére.

Forrás: blikk.hu Fotó: infoBaja

Share Button

További Hírek:

Leave a Comment