You are here
Nem lehet már az iTuneson előfizetni a Netflixre Film 

Nem lehet már az iTuneson előfizetni a Netflixre

Androidon májusban szűnt meg az közvetett fizetési lehetőség.

Új trend van kibontakozóban a mobilos fejlesztők és tartalomszolgáltatók között: nagyon nem szeretnék, ha az ügyfeleik az Apple vagy a Google programboltjain keresztül fizetnének a szoftvereikért és a tartalmaikért. Ennek oka, hogy ilyenkor a nevesített cégek a fizetési tranzakciók értékének egy bizonyos százalékát megtartják jutalékként, az Apple esetében 15 százalékos jussról beszélünk.

A Netflix idén májusban már megkezdte a manőverezést, azóta az androidos appját használók nem tudnak a Google Play beépített fizetési szolgáltatásán keresztül előfizetni a videostreamelő szolgáltatásra. Most az Apple kütyüit használókat is utolérte a sorsuk,

innentől kezdve ők sem tudják az iTunes fizetési szolgáltatásával kiegyenlíteni a havidíjat.

Akik a változtatás előtt fizettek elő a Google Play vagy az iTunes segítségével a Netflixre, azoknak semmilyen dolguk sincs, ők továbbra is a megszokott módon fizetnek érte. Viszont akik életükben először, vagy egy megszakítás után újból előfizetnének a szolgáltatásra, azok kénytelenek lesznek ellátogatni a Netflix webhelyére, és ott megadni a bankkártyájuk adatait.

Origo

Share Button

További Hírek:

Leave a Comment