You are here
Önéletrajzi ihletésű regényt írt Letícia spanyol királyné első férje         Könyv Kultúra 

Önéletrajzi ihletésű regényt írt Letícia spanyol királyné első férje      

Önéletrajzi ihletésű regényt írt Letícia spanyol királyné első férje, a könyv a jövő héten jelenik meg Spanyolországban – közölte az Almuzara könyvkiadó.

A kiadó weboldalán közzétett leírás szerint az El amor de Penny Robinson (Penny Robinson szerelme) című regény egy hétköznapi emberről szól, aki médiaszereplővé válik, mert volt feleségéből Spanyolország királynéja lett.
A szerző, Alonso Guerrero 1998-ban vette feleségül Letícia Ortíz Rocasolanót, egykori tanítványát közel tízéves párkapcsolat után, ám házasságuk alig több mint egy évvel később véget ért.
Az elvált televíziós újságíró, Letícia 2004-ben lett a spanyol trónörökös, Fülöp herceg felesége, és tíz évvel később, I. János Károly lemondása után Spanyolország királynéja.
A középiskolai irodalomtanárként dolgozó Alonso Guerrero ezzel szintén a sajtó érdeklődésének középpontjába került; számtalan ajánlatot kapott médiacégektől, hogy részleteket tárjon fel Letícia múltjából, állítólag több mint félmillió eurót kínáltak neki csupán egyetlen egy esküvői fotóért.
A volt férj azonban ellenállt ezeknek, és sosem árult el intim részleteket kettejük kapcsolatáról.
Néhány éve úgy nyilatkozott: ő egy olyan személyiség, aki jobban szereti leírni a vele történteket, mint beszélni róluk, és már dolgozik egy regényen, amely reményei szerint egyszer napvilágot lát.

Forrás: MTI / Kép:   frissujsag.ro   /

További Hírek:

Leave a Comment