You are here
Öngyilkos lett Chester Bennington, a Linkin Park énekese :-( Egyéb 

Öngyilkos lett Chester Bennington, a Linkin Park énekese :-(

Chester Bennington, a Linkin Park énekese öngyilkos lett – értesült a tmz.com celebportál ügyészi forrásokból.

A 41 éves férfi felakasztotta magát Los Angeles megyei otthonában. Holttestét helyi idő szerint csütörtök reggel fedezték fel.
Bennington egy feleséget és hat gyermeket hagyott maga után.  🙁
Az énekes évek óta drog- és alkoholproblémákkal küzdött. Korábban elmondta, hogy már foglalkozott az öngyilkosság gondolatával, mivel gyermekként egy idősebb férfi szexuálisan bántalmazta.
Chester Bennington nagyon közel állt Chris Cornellhez, a Sound Garden és az Audioslave májusban öngyilkos lett énekeséhez. Cornell csütörtökön lett volna 53 éves. Májusban Bennington nyílt levelet írt Chris Cornellnek öngyilkossága napján.

A Linkin Park 1996-ban alakult,  világszerte több mint 70 millió albumot értékesített és két Grammy-díjat nyert.

A 2000-es évek elején felnövő nemzedékböl nehéz lenne olyan embert találni, aki nem rendelkezik a zenekar  albumának  legalább egy példányával.

A Linkin Park sikerének kulcsa  hogy zenéjükben ötvözik a rap a hip-hop a metál és rock elemeit. Chester Bennington nagyon izgalmas énekes volt aki képes volt stadionokat megtölteni.
A Linkin Park nyitotta meg június 27-én, a jubileumi, 25. VOLT Fesztivált Sopronban. Az amerikai rockzenekar Meteora című albuma a zenei történet egyik legnagyobb alternatív albuma lett.

[wpdevart_youtube]3BnDd1xIAL0[/wpdevart_youtube]

Forrás: MTI / Kép:   hindustantimes.com   /

További Hírek:

Leave a Comment