You are here
Összeházasodott a Trónok harca két sztárja Érdekességek Film 

Összeházasodott a Trónok harca két sztárja

Ma délután kötötte össze életét a Trónok harca két színésze, Kit Harington és Rose Leslie. A két színész John Snowt és Ygrittet játsza az HBO népszerű sorozatában.

Kit és Rose az esküvő helyszínéül Rose szülőhazáját választotta, és egy kis skót templomban esküdtek hűséget egymásnak. A vendégek közt jelen volt a szintén a sorozatban játszó Sophie Turner, Maisie Williams, Emilia Clarke és Peter Dinklage is. A pár megközelítőleg 80 fő jelenlétében mondta ki a boldogító igent.

Amint kiléptek a templomból, barátaik konfetti esővel árasztották el őket, a háttérben pedig tradícionális skót duda szólt. Rose gyönyörű fehér csipkeruhájában és virágokból szőtt koronájában az egész ünnepség alatt ragyogott, egy percre sem tűnt el a mosoly arcáról.

Az ifjú pár egy kék Landroverrel távozott az esküvő helyszínéről a lány szüleinek egy közeli, 12. századi kastélyába. – írja a Mirror.

A kastély elé már előző nap felhúztak egy hatalmas sátrat, mely a fogadás helyszínéül szolgál. A friss házasok a ma éjszakát is a kastélyban töltik, mely már közel 900 éve Rose családjának birtokában van. A fogadás után a vendégeket pedig a híres Mumford & Sons szórakoztatja.

Blikk

Share Button

További Hírek:

Leave a Comment