You are here
Postán küldte vissza gyűrűjét Harry jegyese     Királyi Udvar Könyv 

Postán küldte vissza gyűrűjét Harry jegyese   

London – Leleplező könyv készül Harry herceg (33) menyasszonyáról, Meghan Markle-ról (36).A színésznő jelenleg a tökéletes hercegnő jelöltnek tűnik a világ számára, de Andrew Morton (65) kötetének megjelenésével ez sokat változhat. A neves életrajzíró állítja, Markle sokkal számítóbb, mint amilyennek mutatja magát. Ennek alátámasztásaként ír a színésznő első házasságáról is.

Markle feltörekvő tehetségként 2011-ben ment hozzá a filmproducer Trevor Engelsonhoz (41). A nő sokáig állította, nem tud a férfi nélkül élni, ám a szerelem alább hagyott, ahogy egyre nagyobb sikereket ért el, mint a Brilliáns elmék sorozat egyik főszereplője. Két év után Markle hirtelen úgy döntött, hogy válni akar. A Daily Mail által kiszivárogtatott könyvrészletből kiderül, arra sem vette a fáradtságot, hogy eljegyzési gyűrűjét személyesen adja vissza. Inkább feladta az ékszert postán és írásban szakított.

Markle a Harryvel való első nyilvános megjelenésük alkalmával azt állította, hogy korábban nem igazán ismerte az angol királyi családot.

 Mivel az Államokból származom, úgy nőttem fel, hogy nem igazán értettem mit is képvisel a királyi család –mondta tavaly a színésznő.

Ezzel szemben a könyvben megszólal több régi ismerős is, akik állítják, Markle nagyon is követte az uralkodó családot, sőt példaképének tartotta Dianat (†36).

– Mindig is lenyűgözte a királyi család. Diana hercegné 2.0 akart lenni – mondja a könyvben Ninaki Priddy, Markle egyik régi barátja, aki szerint a sikerek után a nő teljesen elfordult a korábban őt körülvevő emberektől.

703 millióba kerül a lagzi

Harry és Meghan Markl esküvőjét május 19-én tartják Windsorban. A templomban 800 ember nézheti élőben, ahogy a pár kimondja a boldogító igent, a vacsorára 2640-en kaptak meghívót. A nagy nap összesen 703 millió 747 ezer forintba kerül majd a királyi család számára.

Forrás: blikk.hu

Share Button

További Hírek:

Leave a Comment