You are here
Sade új száma is szerepel az Időcsavar című filmben Film 

Sade új száma is szerepel az Időcsavar című filmben

A hosszú évekre eltűnt Sade új száma szerepel Ava DuVernay Időcsavar című filmjében – írta kedden a The Hollywood Reporter.

A Madeleine L’Engle fantasy sci-fije nyomán forgatott Időcsavart péntektől játsszák az észak-amerikai mozikban. Az R&B-sztár Sade a bemutató előtt hozta nyilvánosságra a produkcióhoz Ava DuVernay felkérésére készült új dalát, amelynek címe Flower of the Universe (Az univerzum virága).
Sade utolsó albuma, a Soldier of Love 2010-ben jelent meg, egy évvel később pedig The Ultimate Collection címmel adtak ki korábbi számaiból válogatást.
DuVernay filmjét nagy érdeklődés övezi zömmel női szereposztása és produkciós csapata miatt. A sci-fi sztárjai között látható majd Reese Witherspoon és Oprah Winfrey is.
DuVernay a közösségi médiában mondott köszönetet Sadénak a film betétdaláért. “Királynő vagy és látnok, szeretünk téged” – fogalmazott a Twitteren.
A film zenéjét Ramin Djawadi, a Trónok harca zeneszerzője komponálta. A produkcióban Sade dalán kívül Sia, Kehlani, DJ Khaled és Demi Lovato, Chloe x Halle és a FreeStyle Fellowship is hallható lesz.
Az Időcsavart április 12-től játsszák a magyar mozik.

mti

Share Button

További Hírek:

Leave a Comment