You are here
Személyre szabott, friss kutyaétel – házhoz szállítva Gasztro 

Személyre szabott, friss kutyaétel – házhoz szállítva

Háziállataink manapság már olyannyira kedvenceink, hogy egy nyereséges iparágat tartanak fenn: speciális állatorvosok, kozmetikusok és fodrászok, divatos öltözékek és hordtáskák, ultrakényelmes fekhelyek, komfortos utazóketrecek és még sorolhatnánk. Nem is meglepő, hogy állatkáink etetése sem sima táplálás már, hanem egészséges és kifinomult gasztronómia. Az amerikai Ollie cég személyre szabott, természetes és ízletes kutyaételeket ígér, amit egyenesen az ajtónk elé szállít.

A Mintel  által végzett kutatás szerint az Egyesült Államokbana gazdik 72 százaléka úgy véli, hogy háziállataik családjuk részét képzik, és 79 százalékuk úgy gondolja, hogy a kedvtelésből tartott állatok ételeinek minősége ugyanolyan fontos, mint az embereké.

A 2016 októberében alapított amerikai Ollie cég egészséges kutyaeledelt állít elő; humán minőségű összetevőket és intelligens technológiát alkalmazva képzett táplálkozási szakemberek egyedi étrendeket állítanak össze a kedvencek számára.

Az Ollie azt állítja, hogy ez a táplálás legalább három évvel meghosszabbítja a kutyák életét.

A valódi ételek és az egészséges táplálékkiegészítők kombinációjából álló fogásokat a kutyák jobban kedvelik a konzervdobozos illetve száraz eledelekhez képest.

Minden egyes kutya speciális táplálkozási igényeihez igazítjuk az ételt, amelyet egy táplálkozási szakértő állít össze. Aztán frissen főzzük, és házhoz szállítjuk– mondja az Ollie képviselője.

A kutyánk ideális menüjét kikalkulálja a weboldal, miután beírtuk az adatait: testsúly, fajta, napi aktivitás, kedvelt eledelek, sőt még az allergiát is figyelembe veszi.

Íme egy szakértő által átgondolt, frissen főzött fogás összetevői: marhahús, burgonya, sárgarépa, spenót, chia mag, dikalcium-foszfát, napraforgóolaj, áfonya, kalcium-karbonát, tokoferolokkal tartósított halolaj, jódozott só, cink-glükonát, bazsalikom, rozmaring, E-vitamin, piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), riboflavin (B2-vitamin).

A kutya méretétől és igényétől függően egy étkezés 700-1500 forintnak megfelelő összegre jön ki.
Forrás: Origo

További Hírek:

Leave a Comment