You are here
Szexuális zaklatás: Morgan Freeman közleményt adott ki Egyéb 

Szexuális zaklatás: Morgan Freeman közleményt adott ki

Morgan Freemen közleményt adott ki, melyben kijelenti, ő soha nem zaklatott senkit.

A 80 éves színész élete egy csapásra összeomlott, miután azzal vádolták meg, hogy szexuálisan zaklatott egy nőt. Morgan Freeman nemrég közleményt adott ki, amiben elmondta, hogy mennyire rosszul érintették a történtek, valamint elnézést kér azoktól, akiket valaha is megbántott a viccelődéseivel.

“Letaglóz, hogy az életem 80 évét megpróbálja aláásni a média egy szempillantása alatt. Az áldozatok megérdemlik, hogy meghallgassák őket, ha sérelem érti őket. Azonban az nincs rendjén, hogy ezeket a borzalmas dolgokat egy napon említjük a félreértett bókokkal vagy viccelődésekkel” – írta Freeman aki nem tagadja, hogy ő az a fajta ember, aki igyekszik a körülötte lévőknek, legyen az férfi vagy nő, olyan légkört teremteni, ahol azt érzik, hogy megbecsülik őket, ezért is bókol vagy viccelődik velük sokszor. A színész bocsánatot kért mindenkitől, akit megbántott a viselkedésével, azonban kijelentette, hogy ő soha nem molesztált vagy bántott senkit.

“Nem ajánlottam fel munkalehetőséget vagy mást szexért cserébe soha. Az ilyen állítások egytől egyig hamisak” – zárta gondolatait Morgan Freeman.

Forrás: Blikk

Share Button

További Hírek:

Leave a Comment