You are here
Új hi-tech McDonalds nyílik Aberdeenben Skócia 

Új hi-tech McDonalds nyílik Aberdeenben

Július 27.-én, azaz jövő hét szerdán nyílik meg az új McDonalds gyorsétterem az aberdeeni Kittybrewster Retail Parkban, közvetlen az ugyancsak nemrég nyílt Pure Gym mellett. (A felszedett kalória így könnyen leadható pár méterrel arrébb… :-) )

A cég a mai napon erősítette meg a több mint egy éve beharangozott nyitás pontos idejét. Bár még az építkezés utolsó fázisánál járnak, a szerdai nyitás már biztos.

A cég a mai napon erősítette meg a több mint egy éve beharangozott nyitás pontos idejét. Bár még az építkezés utolsó fázisánál járnak, a szerdai nyitás már biztos.

Az összesen 80 új munkahelyet teremtő – 50 főállású és 30 részmunkaidős – hi-tech gyorsétterem, az észak-keleti régióban először itt vezeti be az asztalfoglalás lehetőségét, illetve a rendelést és fizetést interaktív digitális állomások segítik majd. A rendeléseket a személyzet közvetlen az asztalokhoz viszi ki. Az asztaloknál kihelyezett tabletekkel teszik érdekesebbé a várakozás, illetve az ételek elfogyasztására szánt idő eltöltését.

EE_img3474266

A mintegy 120 főt befogadó McDonaldsnál kétsávos rendszerben a „drive-thru” szolgáltatás is elérhető lesz, így az újonnan átadott Diamond-híd és a Tillydrone Road felé megnövekedett áthaladó forgalom résztvevői megállhatnak feltankolni az egészségesnek nem igazán nevezhető gyorsételekből.

A helyi Council (önkormányzat) illetékes vezetői már korábban aggályaikat fejezték ki, hogy miként tudnak majd megbirkózni a Bedford Roadon és a Retail Parkban a megnövekedett forgalommal.

Forrás: aberdeenimagyarok 

További Hírek: