You are here
Újabb hagyományt törne meg Meghan Markle! Vajon mit szól ehhez az udvar? Királyi Udvar UK 

Újabb hagyományt törne meg Meghan Markle! Vajon mit szól ehhez az udvar?

Ahogy közeledik Harry és Meghan esküvőjének napja, egyre több részletre derül fény a nagy nappal kapcsolatban. Néhány napja a palota bejelentette az esküvői virágkötő nevét, így kiderült, hogy a virágokért Philippa Craddock felel majd a május 19-i esküvőn. Az is kiderült, hogy a menyasszony csokrában valószínűleg fehér rózsák, bazsarózsák és gyűszűvirágok lesznek.

A hagyomány szerint a királyi család menyasszonyai az esküvői csokrot az Ismeretlen Katona sírjára helyezik a szertartás után, és ezt a tradíciót Meghannak is folytatnia kellene, miközben Harry meghajol katonai egysége előtt. Azonban a pár Windsorban fog összeházasodni, ellentétben Ktalinnal és Harryvel, illetve Károllyal és Dianával, akik Londonban tartották a nagy eseményt. Így a csokor csak akkor kerül a Westminster apátságba, ha Meghan elküldi azt valakivel.

A hagyományt egyébként I. Erzsébet királyné kezdte el 1923-ban, amikor az esküvőjén az első világháborúban elesett testvérére emlékezve letette a csokrot a sírra. A szokást először Zara, Anna brit királyi hercegnő lánya törte meg, amikor 2011-ben nem tette le a csokrot a sírra, ugyanis Edinburgh-ben házasodott.

Forrás: blikk.hu Fotó: Femina

Share Button

További Hírek:

Leave a Comment