You are here
Újabb kolozsvári járatok beindítását jelentette be a Wizz Air Hasznos 

Újabb kolozsvári járatok beindítását jelentette be a Wizz Air

Négy új kolozsvári járat indítását jelentette be egy keddi kolozsvári sajtótájékoztatón Tamara Vallois, a Wizz Air magyar diszkont légitársaság kommunikációs igazgatója.

Amint a Mediafax hírügynökség idézte, a légitársaság 2017 márciusától egy hatodik gépét is Kolozsváron állomásoztatja, és beindítja a stockholmi, pozsonyi larnakai és máltai járatát. Emellett növeli a repülések számát Kolozsvárról Londonba, Bázelbe, Dortmundba és Bergamóba. Azok a járatok közül, amelyeket a marosvásárhelyi repülőtér beláthatatlan időre történt novemberi bezárása miatt ideiglenesen költöztetett Kolozsvárra a budapestit, a frankfurtit és a baden badenit őrzi meg.
Tamara Vallois a Szabadság kolozsvári napilapnak elmondta, hogy a Kolozsvár-Budapest járatot fél évig kísérleti jelleggel működtetik. Ez után döntenek a járat véglegesítéséről vagy megszüntetéséről.
A Wizz Air az év első 11 hónapjában 1,2 millió utast szállított Kolozsvárról vagy Kolozsvárra. A társaság 14 országban 26 légi bázissal rendelkezik, flottája 74 Airbus A320-as és A321-es gépből áll.

Forrás: MTI / Wizz Air / Secret Flying

Share Button

További Hírek:

Leave a Comment